Ove internetske stranice rabe kolačiće. Nastavkom pregledavanja ovih internetskih stranica bez promjene postavki kolačića svojeg web-preglednika prihvaćate naše korištenje kolačića.

Saznajte više o našim smjernicama za kolačiće.

O nama

Zanussi - talijanski od 1916


1916. godine mladi poduzetnik Antonio Zanussi u sjeveroistočnoj Italiji počinje izrađivati peći i uskoro razvija asortiman inventivnih proizvoda. Do 1950-ih pod vodstvom Antonijevog sina Lina tvrtka raste na 300 zaposlenika i postaje poznata diljem Europe po proizvodnji plinskih štednjaka, koji su u to vrijeme u odnosu na slične proizvode znatno napredniji u pogledu kompaktnosti, radnih karakteristika i jednostavnosti uporabe.

1980-ih Zanussi postaje dio tvrtke Electrolux AB Stockholm čija je investicija pomogla tvrtki Zanussi da nastavi razvijati uređaje s talijanskim šarmom i kvalitetom. Kako biste se u njih mogli pouzdati da će se pobrinuti za vaše kućanske poslove što je jednostavnije moguće... i nastaviti uživati u životu.
Sve je lakše - s malo talijanskog šarma

U Zanussiju naše stajalište je jednostavno: Vrijeme je dragocjeno. Uživajte u njemu! Kako bismo vam pomogli da u životu stvarno uživate, tu je naš asortiman samostojećih uređaja, dizajniranih da se lijepo uklope u vašu kuhinju ili praonicu.

Samo izaberite one koje trebate iz našeg cjenovno iznenađujuće prihvatljivog asortimana, a oni će se pobrinuti o vašim dnevnim kućanskim poslovima, pouzdano i sa stilom, kako biste vi mogli nastaviti raditi stvari u kojima zaista uživate. Slijedite naše bojom označene odjeljke kako biste pronašli vrste uređaja koje tražite i kratke preglede kako biste izabrali prava rješenja da svoj život učinite lakšim... jednostavno!

Obratite nam se

Rado ćemo vam pomoći.

Sada idi
Usluge i podrška

Problem s uređajem? Posjetite odjeljak Servisne podrške.

Sada idi

Posjetite naše prodavače i doživite naše uređaje.

Pronađi trgovinu
Sjedišta:

AB Electrolux
S:t Göransgatan 143
SE-105 45 Stockholm, Švedska

 
Zatvori