Ove internetske stranice rabe kolačiće. Nastavkom pregledavanja ovih internetskih stranica bez promjene postavki kolačića svojeg web-preglednika prihvaćate naše korištenje kolačića.

Saznajte više o našim smjernicama za kolačiće.

Podrška

Perilice posuđa

Danas naše najučinkovitije perilice posuđa troše 12 litara vode po pranju - to je smanjenje od 37% u posljednjih 10 godina. Perilice posuđa mogu smanjiti potrošnju vode u prosječnom kućanstvu do 80% u odnosu na ručno pranje.

Uporaba soli
Prilagodite količinu soli lokalnoj tvrdoći vode. Zašto je to važno? Zato što je vašoj perilici posuđa potrebna fiksna razina tvrdoće vode kako bi savršeno oprala posuđe.

Program "Auto"
Ne morate razmišljati koji je program najpogodniji za posuđe. Neka vaša perilica odluči umjesto vas. Perilica će prilagoditi vrijeme, temperaturu, vodu i energiju sadržaju i stupnju zaprljanosti kako bi osigurala najučinkovitije pranje posuđa. Raspon temperature od 45°C od 70°C prikladan je za sve, od čaša do tava za pečenje.

Fuzzy logic
Pomoću funkcije Fuzzy Logic perilica posuđa može procijeniti količinu punjenja. S tim u skladu prilagođava se trajanje pranja i potrošnja vode a sprječava se nepotrebna prekomjerna potrošnja vode. Opustite se znajući da će vaša perilica uspješno prilagoditi program pranja punjenju.

Perilicu između punjenja isključite. Ostavljena u stanju pripravnosti nepotrebno troši energiju.

 
Zatvori